Ga jij ook naar de Vakantiebeurs in Utrecht? Vergeet ons dan niet te bezoeken! Je kunt niet alleen veel mooie voorbeeldboeken inkijken ter inspiratie, maar je kunt ook € 10,- korting krijgen op een CEWE FOTOBOEK én je maakt kans op een prachtige spiegelreflexcamera van Nikon!

Bovendien beantwoorden wij persoonlijk al jouw vragen en we hebben de mogelijkheid om je direct wegwijs te maken in onze software wanneer je daar behoefte aan hebt. Zo kun je straks een prachtig fotoboek maken van je vakantie. Waarheen die ook gaat!

De Vakantiebeurs wordt dit jaar van 11 t/m 15 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt ons vinden in Hal 1. Let gewoon op de rode shirts!

Hopelijk zien we je daar!

Dit blogartikel waarderen


Plaats jouw waardering
* Verplicht veld

5
 1. H.Punter zegt:

  Heb al veel CeWe fotoboeken gemaakt.
  Als vaste klant, erg jammer van deze actie, dat ik van Friesland naar Utrecht moet om € 10,00 korting te krijgen.

 2. marian. zegt:

  helaas kan ik niet. Dus helaas ook geen korting. En bijna mijn boek klaar!!!

  • Stefanie zegt:

   Dat is inderdaad jammer Marian. Helaas kunnen wij de korting niet op een andere manier geven. Veel succes met het afmaken van je boek en hopelijk volgende keer beter!

 3. Stefanie zegt:

  Leuk dat je er ook bij bent!

 4. W Deroo zegt:

  Ja, ik kom ook naar de stand in Hall 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>