Heb jij al iets gekocht voor jouw Valentijn? Wat dacht je van een heel persoonlijk cadeau? Maak je eigen ‘Ik hou van jou-boekje’! Een fotoboek waarin je al jullie leukste, grappigste en mooiste foto’s verzamelt waarmee je laat zien hoeveel je van je grote liefde houdt. Dat is nog eens een originele verrassing! Wij geven je voorbeelden ter inspiratie.

Vul het boek met mooie foto’s van jullie samen, maar denk ook aan leuke anekdotes of herinneringen. Je kunt de songtekst – of een gedeelte ervan – van jullie liedje in het boek verwerken of misschien is er wel een gedicht dat precies omschrijft wat de ander voor jou betekent. Je zou ook op elke pagina een verschillende reden kunnen geven waarom je zoveel van hem of haar houdt. Wees gewoon lekker creatief: je kunt het boek helemaal maken zoals jij wilt!

Zo’n ‘Ik hou van jou-boekje’ is natuurlijk niet alleen leuk voor Valentijnsdag. Er zijn genoeg andere gelegenheden waarbij dit fotoboek leuk is om te geven, én te krijgen. Bijvoorbeeld om je moeder mee te verrassen op Moederdag, voor je beste vriendin als ze jarig is of voor je lief als jullie zoveel jaar samen zijn. Eigenlijk is elke dag geschikt om iemand te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt!

In onze software vind je veel leuke achtergronden en cliparts die je kunt gebruiken om van je fotoboek een compleet ‘Ik hou van jou-boek’ te maken. Zie bijvoorbeeld bovenstaande achtergrond met harten. Wij hebben voor bovenstaande voorbeeldpagina’s CEWE FOTOBOEK Small gebruikt, maar als je genoeg foto’s hebt kun je natuurlijk ook een groot ‘Ik hou van-jou boek’ te maken.

Wij wensen je alvast veel plezier met het verrassen van jouw Valentijn!

Dit blogartikel waarderen


Plaats jouw waardering
* Verplicht veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>