Wist je dat je met de software van CEWE FOTOBOEK – naast fotoboeken – ook allerlei andere leuke fotoproducten kunt bestellen? Wij zijn namelijk een onderdeel van CeWe Color: Europees marktleider op het gebied van fotofinishing. Daarom is het heel eenvoudig om via onze software ook producten als canvasdoeken, wenskaarten, kalenders, mokken, speelgoed en kantoorartikelen te bestellen. En dat alles met jouw eigen, persoonlijke foto!

Bekijk de mogelijkheden maar eens wanneer je onze software hebt gedownload. Misschien word je nog op ideeën gebracht. Want of het nu voor jezelf is of om cadeau te geven, een uniek en persoonlijk fotoproduct is en blijft altijd leuk!

Dit blogartikel waarderen


Plaats jouw waardering
* Verplicht veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>