Nog even en dan is het weer Vaderdag. Dé dag om jouw vader eens even flink in het zonnetje te zetten! En wat is er leuker om te geven dan een mooi fotocadeau? Een fotoboek, een mooie fotocollage voor aan de muur, een cover voor zijn iPad of gewoon een hele lieve kaart met jullie lievelingsfoto. Wij hebben een paar ideeën op een rijtje gezet waar je jouw vader vast en zeker mee zal verrassen. Wees op tijd en bestel snel!

Vaderdag

1. Waarom maak je niet een mooie fotocollage voor je vader, voor aan de wand? Van die fijne midweek naar Italië bijvoorbeeld, waar hij zo van genoot. Zo is hij iedere keer weer even terug op die prachtige plek met zijn hele gezin om zich heen. Of maak voor je man een gave wandcollage met foto’s van hem met jullie pasgeboren zoon! Het perfecte Vaderdagcadeau voor kersverse vader. Of je nu een collage wilt maken met 3 of 10 foto’s, in onze software kun je kiezen voor allerlei verschillende indelingen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is jouw favoriete foto’s in de vakken te slepen.

Canvas

2. Verzamel alle foto’s van jou en je vader en maak hier een mooi fotoboek van. Doe dit op chronologische volgorde en laat zo de mooie herinneringen zien die jullie samen delen. Van jou als baby bij je vader op schoot, van die keer dat je vader jou leerde fietsen toen je vijf jaar was tot de laatste keer dat je ging barbecueën bij je ouders in de tuin. Voeg leuke anekdotes toe en je hebt een prachtig boek waar je vader vast heel blij mee zal zijn! Hier vind je nog meer fotoboek-ideeën voor Vaderdag.

Fotoboek

3. Heeft jouw vader een iPad? Doe hem een unieke beschermcover cadeau! Voorzien van een mooie foto uiteraard. Van die mooie reis door Amerika bijvoorbeeld waar hij graag aan terugdenkt, van zijn kleindochter of voeg die mooie foto toe die jullie laatst op het strand hebben gemaakt. Zo kan je vader dat fijne moment steeds weer opnieuw beleven.

iPad cover

4. Een naambordje met daarop een foto van het hele gezin. Als dat geen leuk Vaderdagcadeau is! Dit persoonlijke naambordje is gemaakt van 5 mm dik acrylglas of aluminium en is uitermate weerbestendig. En het wordt inclusief ophangsysteem geleverd, zodat je vader het nog dezelfde dag naast de voordeur kan bevestigen.

Naambordje met foto

Of wat dacht je van een speciale foto in glas of een kristallen fotolijstje voor op zijn bureau? Leuke fotocadeaus genoeg. Doe ook inspiratie op bij deze leuke Moederdag cadeaus!

5. Kun je niet naar je vader toe op Vaderdag? Stuur hem dan dan in elk geval een mooie kaart! Met een mooie foto van jullie samen uiteraard. En een persoonlijke tekst.

Wenskaart Vaderdag

Maak er wat moois van en een fijne Vaderdag gewenst!