De klok is verzet, de avonden worden langer en de kalender gaat langzaam richting december. Voor veel kinderen (en dat zijn we allemaal toch nog vanbinnen… ;)) breekt nu de spannendste tijd van het jaar aan… de Pakjesboot is onderweg en de eerste verlanglijstjes worden al gemaakt. Zou het de Sint gaan lukken om voor iedereen wat leuks te bedenken? Wellicht kunnen we wat inspiratie bieden voor Sint 😉adventskalender

Het leuke aan CEWE-fotocadeautjes is dat ze heel persoonlijk zijn omdat er een foto op staat. Hoe klein ze ook mogen zijn, je geeft altijd iets bijzonders 🙂 Omdat er ontzettend veel producten zijn om uit te kiezen, we hebben een paar leuke ideeën op een rijtje gezet:

1. Een adventskalender: helemaal passend bij de tijd van het jaar. Maak iedere dag een vakje open en tel af naar Kerst.
2. Een mini-fotoboekje: klein maar fijn; met zo’n CEWE FOTOBOEK maak je een leuke herinnering van een bijzondere dag. Bijvoorbeeld van een dagje dierentuin of een familiefeest.
3. Een glazen klok: het ideale cadeau om een mooi moment steeds opnieuw te beleven. Kies voor een ontspannen foto, dan is er zelfs tijdens het haasten wat leuks om naar te kijken 😉
4. Een CEWE FOTOBOEK: past niet in iedere schoen, maar natuurlijk wel een heel mooi cadeau. Met de software kun je voor ieders smaak wat maken.

dflt_detpop_cpb_XL1

5. Een fotomok: koffie drinken zal nooit meer hetzelfde zijn… uit zo’n persoonlijke mok smaakt alles net wat beter 😉
6. Een foto achter glas: maak van je favoriete foto’s kleine kunstwerkjes door ze direct achter glas te laten plaatsen. Het acrylglas geeft de foto extra diepte en met de bijbehorende houder zet je ze op een mooi plekje!
7. Een CEWE FOTOKALENDER: de laatste bladen van de jaarkalender zijn in zicht, tijd voor een nieuwe! Je kunt kiezen uit verschillende formaten en natuurlijk kies je zelf je favoriete foto’s.
8. Een sneeuwbol met foto: een beetje nostalgisch en erg leuk voor de kleintjes; iedere keer dat je schudt, gaat het opnieuw sneeuwen!

Fotobol