Een nieuw, fris jaar ligt voor ons. We beginnen het jaar 2017 met een schone lei, maar vergeten natuurlijk niet de mooie momenten van het jaar dat achter ons ligt. Nu heeft CEWE talloze mogelijkheden om foto’s af te drukken, van een CEWE fotoboek of een CEWE wanddecoratie en allerhande fotoproducten. Maar je kunt je foto’s ook nog gewoon laten afdrukken en zelf in een fotoboek plakken. Om die afdrukken extra leuk te maken, bieden we niet alleen ‘normale afdrukken’, maar ook art prints.

Art prints
Art prints zijn super leuke ‘gewone’ fotoafdrukken, maar dan met een creatieve touch. Deze persoonlijke art prints zijn een goede reden om je hele huis vol te hangen met mooie herinneringen aan het afgelopen jaar. We zetten de verschillende varianten voor je op een rijtje en geven ook wat tips hoe je ze kunt gebruiken. Het leuke is: bij alle art prints kun je een filter toevoegen, waardoor je foto nog leuker wordt. Kies bijvoorbeeld voor de filter sepia. Ook leuk: met de filter kleuraccent maak je de hele foto grijs, maar laat je een specifieke kleur (bijvoorbeeld rood, blauw of groen) er uit springen. Alleen de onderdelen die die specifieke kleur hebben, worden niet grijs gemaakt.

Retro prints
Je kent ze vast, die ouderwetse camera’s waar van die leuke foto’s met een kadertje uitkomen. Nu kun je natuurlijk zo’n ouderwetse camera aanschaffen, maar dat hoeft niet! Bij CEWE kun je namelijk ook retro prints laten afdrukken. Kies een aantal van je mooiste foto’s uit van het afgelopen jaar en upload ze in onze software. Kies je eigen lay-out en schrijf er eventueel een tekstje bij. Ook leuk: geef de achterkant een leuke print door op de optie ‘rear side lay-out’ te klikken. De retro foto’s zijn te verkrijgen in sets van 16, 24 of 32. Je kunt kiezen uit verschillende formaten én krijgt de foto’s in een handig bewaarboxje thuis gestuurd.

Tip: koop een (steiger)houten plankje en lijm er klipjes op of span een draadje over het plankje en hang daar de foto’s aan. Dit zorgt voor een leuk artistiek effect.

fine-art-cewe

Fine art prints
De fine art prints van CEWE bieden je de mogelijkheid om je foto op te leuken met bijzondere kaders, creatieve filters en grote witte randen. De foto’s worden bovendien afgedrukt op hoogwaardig fine art papier. Leuk voor in je eigen huis, maar ook super leuk om cadeau te geven aan een dierbare.

Tip: heb je binnenkort een feestje? Maak een uitnodiging met een fine art print en stuur deze naar je gasten. Wedden dat je daar wel indruk mee maakt?

miniprints

Mini prints
Oh we vinden ze zelf zo leuk, deze mini prints. Je kunt kiezen voor drie of vier foto’s op één fotostrip. Hang ze op in je studeerkamer, het kleinste hokje van het huis of ergens in je slaapkamer. En kan je agenda of notitieboekje wel wat vrolijke aanvulling gebruiken? Haak deze minprints dan achter een paperclip aan de voorkant van je boekje. Zo draag jij die mooie momenten altijd bij je.

minifoto's

Tip: maak een strip met bijvoorbeeld een foto van ieder seizoen! Of maak een strip met de mensen die 2016 voor jou zo bijzonder maakten.

Fine-art-prints

Square prints
Net weer even wat anders dan de fine art prints en de retro prints, maar ook net zo leuk: de square prints. De naam zegt het al: de fotootjes zijn van een vierkant formaat van 12,7 x 12,7 cm, waardoor ze extra opvallen. Maak van deze vierkante fotootjes een collage of plak ze gewoon zelf in een fotoboek.

Tip: houd je van fotograferen, dan heb je vast en zeker talloze foto’s van landschappen, mensen of voorwerpen. Verzamel het komende jaar de mooiste foto’s (bijvoorbeeld in een bepaalde stijl of kleur) en druk ze af op square prints. Zo kun je door het jaar heen steeds meer fotootjes aan je collage toevoegen, waardoor je aan het eind een hele muur vol hebt!

square prints