Wat gaat de tijd toch snel! Het lijkt nog maar even geleden dat de zomervakantie is begonnen en nu beginnen de scholen alweer. Hopelijk ben je goed uitgerust. Nu de scholen weer beginnen, is het hoog tijd om onze schoolproducten uit te lichten. Hieronder de leukste producten op een rijtje.

Broodtrommel
De lunchpauze is voor veel scholieren een lekker moment van de dag. Even geen zeurende leraren en gewoon lekker babbelen over die mooie vakanties. Dan komt de broodtrommel van CEWE wel van pas. Bij CEWE kun je kiezen uit de kleuren rood, blauw en geel. Door je eigen (vakantie)foto erop te laten drukken, personaliseer je de broodtrommel en heb je een mooie en unieke manier om de schaft te vervoeren. Je kunt de broodtrommel natuurlijk als cadeautje bestellen voor je (klein)kinderen, maar het is stiekem ook wel erg leuk voor volwassenen!

Schoolschriften en notitieboekjes
Met de unieke schoolschriften en notitieboekjes van CEWE hoef je niet meer bang te zijn dat je de lesstof niet onthoudt. Notities maken van de lessen wordt hiermee in één keer een leuke bezigheid!

Tip: maak voor elk vak een schrift met een eigen, op het onderwerp aansluitende, foto. Bijvoorbeeld een mooi kasteel dat je gefotografeerd hebt voor geschiedenis, of foto van de Big Ben bij het vak Engels!

Fotostickers
Met deze fotostickers steel je echt de show! Je plakt ze eenvoudig op alles wat los en vast zit: de saaie achterkant van je mobieltje, in agenda’s of in je schoolkluis. Bestel ze hier eenvoudig en kies voor vier grote stickers of zestien kleine stickers.

Schoolagenda
Plannen is erg belangrijk voor het behalen van goede schoolresultaten. De schoolagenda´s van CEWE helpen een handje bij het halen van hoge cijfers. Bij CEWE kun je een unieke agenda  ontwerpen, doordat je zelf de bladzijden kunt vullen met je favoriete foto´s. Kies voor elke maand een thema of vul ze gewoon allemaal met die mooie, zomerse vakantiefoto’s! Je bestelt de schoolagenda hier.

Muismat
De muismat van CEWE maakt het werken achter de computer echt leuker! Alhoewel je zelf je bureaubladachtergrond kunt kiezen op je PC, kijk je er eigenlijk nauwelijks naar omdat je een programma open hebt staan. Met de muismatten van CEWE los je dit eenvoudig op door jouw favoriete foto op de muismat te bestellen. Je kunt bij CEWE kiezen tussen een muismat van sponsrubber of een premium muismat van kunststof. Dit cadeau is niet alleen leuk voor scholieren, maar ook geweldig om het bureau op je werk mee op te fleuren!

Schoudertas
Met de draagtassen van CEWE weet je zeker dat je een originele tas hebt. Ontwerp je eigen schoudertas met een leuke foto. Kies tussen een klein of groot formaat, afhankelijk van het aantal boeken dat je mee moet nemen. Beide tassen hebben een handig binnenvak om bijvoorbeeld schrijfspullen te scheiden van de boeken en zijn uitgerust met een comfortabele, verstelbare draagriem. Even door de regen fietsen? De grote draagtas is ook nog eens spatwaterdicht. Dat betekent geen natte boeken!

CEWE wenst alle scholieren veel succes in het schooljaar 2017-2018. Ook als je (al lang) niet meer naar school gaat wensen we je veel succes op het werk! Hopelijk helpen we met onze schoolproducten een handje om er weer een leuk schooljaar van te maken!